YAŞAM
YAŞAM HaberleriManisa Büyükşehir’den pazarda 2 bin kişiye aşure ikramı
Manisa Büyükşehir’den pazarda 2 bin kişiye aşure ikramı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı dolayısıyla il genelinde sürdürdüğü aşure ikramları kapsamında Şehzadeler ilçesindeki Perşembe Pazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Birlik, beraberlik ve paylaşma kültürünü yaşatmayı amaçlayan etkinlikte 2 bin kişiye aşure ikram edildi.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürülen aşure ikramları, Muharrem Ayı boyunca Manisa’nın farklı noktalarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Şehzadeler ilçesindeki Perşembe Pazarı’nda düzenlenen programda vatandaşlara 2 bin kişilik aşure ikram edildi.
Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma ruhunu yaşatmayı amaçlayan etkinlik yoğun ilgi gördü. Programa katılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Murat Kul ile Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay da kazan başına geçerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
-
Erdek açıklarında arızalanan teknedeki 7 kişi kurtarıldı -
Türkiye nüfus büyüklüğünde dünyada 18. sırada... Türkiye'de yaşam dünya ortalamasının üzerinde -
Kastamonu'da tefecilik operasyonu: 8 şüpheli yakalandı -
Manisa Büyükşehir’den pazarda 2 bin kişiye aşure ikramı -
MHP’li Yıldız'dan 8’inci yıl mesajı -
Başkan Tahsin Erdem Liman Arkası çalışmalarını inceledi -
Bakan Şimşek: TL mevduatın payı son 11 yılın en yüksek seviyesine ulaştı -
Eskişehir’de Durgunsu Kano Türkiye Kupası nefes kesti

