YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriManisa Büyükşehir'den ALES ulaşımı
Manisa Büyükşehir'den ALES ulaşımı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (2022-ALES/1) giren adaylar için yoğun mesai harcadı. Sınava geç kalmak üzere olan adayların yardımına koşan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, zabıta aracıyla sınav noktalarına yetiştirdi.
MANİSA (İGFA)- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (2022-ALES/1) giren adayların ulaşım anlamında sorun yaşamaması adına Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yoğun mesai harcadı. Sınav saati öncesi ekipler düzenli sefer kontrolü yaparken, sınava geç kalmak üzere olan adayların da imdadına yetişerek öğrencileri zabıta aracıyla sınav noktalarına yetiştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla sınava girecek adayların yanlarında olduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, ulaşım anlamında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması amacıyla titizlikle çalıştıklarını belirtti.
-
Erdoğan: Bu meseleyi kalıcı biçimde çözeceğiz -
Gaziantep Milletvekili Gürban İYİ Parti'den istifa etti -
Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit yakınları ve gazileri ağırladı -
TOFAŞ yeni sezon antrenmanlarına başladı -
Büyükada seferleri yazın gözdesi oldu -
Fethiye’de gezinti teknesinde yangın! 115 kişi tahliye edildi -
MSB’den hayati görev... Kalp grefti kısa sürede İstanbul’a ulaştırıldı -
Cevdet Yılmaz, Irak Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu Başkanı ile görüştü

