YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriManisa Büyükşehir talep ve istekleri dinledi
Manisa Büyükşehir talep ve istekleri dinledi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Akgedik, Fatih ve 50 Yıl Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2022 yılında gerçekleştireceği çalışma ve hizmetlerin görüşüldüğü ziyaretlerde, muhtarların istek ve talepleri ilgili dairelere aktarıldı.
MANİSA (İGFA)- Vatandaşlar ve kamu kurumları arasında köprü görevi gören muhtarları, periyodik olarak ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Yunusemre ilçesinde muhtar buluşmalarını sürdürdü.
Bu kapsamda Fatih Mahallesi Muhtarı Doğan Akın, 50 Yıl Mahallesi Muhtarı Erol Akar ve Akgedik Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Baykarlar ziyaret edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten ekipler; muhtarların istek ve taleplerini not alınarak ilgili dairelere aktardı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2022 yılı projelerinin konuşulduğu ziyaretlerde, mahallelerde yapılması planlanan çalışmalar da değerlendirildi.
-
Maltepe'nin iki mahallesinde kaldırım ve yol işgali denetimi -
81 ilin itfaiye erleri Kocaeli'de buluştu -
Bornova’nın çehresi değişiyor -
Bursa'da başarılı girişimciden Osmangazili gençlere altın tavsiyeler -
Çınar Akademi’den sınavlar öncesi tam odaklanma kampı -
Okul Saldırılarının Nedenlerini Araştırma Komisyonu TBMM'de ilk toplantısını yaptı -
Bankaların finansal tablolarında yeni düzenleme... Katılım Kalkınma ve Yatırım Bankaları da aynı raporlamaya alındı -
Nework Cafe Bursa Özlüce’de Açıldı

