YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriManisa Büyükşehir Belediyesi, milli güreşçileri ağırladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, milli güreşçileri ağırladı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sırbistan’da düzenlenen 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak ülkemizi ve Manisa’yı gururlandıran Kerem Kamal ve Kadir Kamal’ı makamında ağırladı.
MANİSA(İGFA)- Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası’nda elde ettikleri üçüncülüklerle ülkemize 60 ve 67 kiloda bronz madalya gururu yaşatan Kerem ve Kadir Kamal kardeşler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette milli güreşçilerin babası Kazım Kamal ve antrenörleri Süleyman Güngör de yer aldı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuşmasının ardından 23 Yaş Altı Dünya Güreş Şampiyonası’nda üçüncülük elde ederek ülkemizi ve Manisa’mızı başarıyla temsil eden Kerem Kamal ve Kadir Kamal’ı birer Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi.
-
Başkan Vekili Biba açıkladı... Bursa'da su fiyatlarına ayar geliyor -
Bursa'da Başkan Vekili Şahin Biba ilk meclisini yaptı... İcraatlarımızı tüm Bursa görecek -
Erzurum Pasinler’de güreşin kalbi atıyor -
Bursa Büyükşehir seride beşincilik şansını kaybetti -
Düzce Saklıkoy 1 Mayıs'ta kapılarını açıyor -
Türkiye’ye bir taziye de Japonya'dan -
Sakarya’da yol yapım çalışmaları sürüyor -
MSB'den son 1 hafta raporu: Hudutlarda 270 kişi yakalandı

