YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriManisa Akhisar adımlarını sağlık için attı
Manisa Akhisar adımlarını sağlık için attı
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve ProsTatlı Hayat Derneği işbirliğinde, kanser hastalığına dikkat çekmek amacıyla hayata geçirilen, ‘Kansere Karşı Adım At’ projesinin üçüncü ayağı Akhisar ilçesinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmeoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da katıldı.
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesinin ProsTatlı Hayat Derneği işbirliğiyle hayata geçirdiği ‘Kansere Karşı Adım At’ projesinin üçüncü ayağı Akhisar ilçesinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmeoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Adem Duran, ProsTatlı Hayat Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Akhisar Kaymakamlığı önünde toplanan kalabalığa günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üroloji ve Üroonkoloji Uzmanı ve ProsTatlı Hayat Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu yaptı. Hareket etmenin sağlık açısından önemine dikkat çeken Prof. Dr. Müezzinoğlu, insanları gün içinde hareket etmeye davet etti. Ardından yürüyüşe geçen ekip Akhisar Kaymakamlığı önünden Akhisar Uğur Mumcu Kültür Salonuna kadar yürüdü. Kültür Salonu önünde yapılan egzersiz hareketleri ile farkındalık yürüyüşü son buldu.
-
Eskişehir’de tramvaylarda yaz tarifesi başlıyor -
Niğde Aladağlar’da yaralanan vatandaş helikopterle kurtarıldı -
Konya’nın Darülmülk Oluşunun 929. yılında Selçuklu Sultanları anıldı -
İstanbul Beylikdüzü’nde karne sevinci şenliğe dönüştü -
Balıkesir Gönen’de 288 öğrenci TECH10 sertifikalarını aldı -
Bursa Nilüfer katı atık tesisine karşı tek ses oldu -
B-Reçete Sistemi 1 Temmuz’da Türkiye geneli başlıyor -
Yeniden Sinematek’ten açık hava sineması

