GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMaltepe'nin mahallelerinde bahar temizliği
Maltepe'nin mahallelerinde bahar temizliği
İstanbul'da Maltepe Belediyesi’nin sağlıklı ve temiz bir çevre için ilçe genelinde başlattığı bahar temizliği çalışmalarına Altayçeşme ve Girne Mahallesi’nde devam edildi.
İSTANBUL (İGFA) - Maltepe Belediyesi “Temiz Bir Maltepe Birlikte Mümkün” sloganıyla Maltepe’nin mahallelerinde bahar mevsimiyle birlikte kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.
Temizlik ekipleri Altayçeşme ve Girne Mahalle Muhtarlığı önünde başladığı temizlik çalışmalarını cadde ve sokaklarında gün boyu sürdürdü.
Ekipler yüksek basınçlı yıkama araçlarıyla ana arterleri ve sokakları yıkayarak dezenfeksiyon çalışması yaptı. Temizlik araçlarıyla yeraltı ve yer üstü konteynerleri yıkanarak bakteriyel ve viral hastalıkların yayılması önlendi.
Ekipler kaldırımlardaki ve boş alanlardaki otları, boş arazilerdeki hafriyatı temizleyerek halk sağlığına uygun hale getirdi. Bahar temizliği çalışmalarına önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde devam edilecek.
-
Bağımlılıkla mücadelede yeni seferberlik... “Adım Adım El Ele”'nin startı İstanbul'dan verildi -
Samsun’da BİLİMFEST coşkusu başladı -
Kocaeli Bayraktar Köyü’nde hıdırellez coşkusu -
Bursa İl Sağlık'tan SHM’ye yönlendirme yapan hekimlere teşekkür -
KO-MEK ilçe sergilerinde son durak Çayırova oldu -
Eskişehir'de Gençlik Korosu’ndan türkülere yolculuk -
Çad’daki terör saldırısına Türkiye’den kınama -
Ordı Gürgentepe’de hıdırellez şenliği

