GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriMalazgirt Zaferi ve 30 Ağustos'a coşkulu kutlama
Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos'a coşkulu kutlama
Milli Savunma Bakanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü ve Malazgirt Zaferi’nin 954’üncü yıl dönümü için Türkiye genelinde ve Kosova’da gösteri uçuşları, gemi ziyaretleri, törenler ve bando konserleri düzenleneceğini duyurdu.
ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, Malazgirt Zaferi’nin 954’üncü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103’üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenecek etkinlikleri açıkladı.
Türkiye’nin dört bir yanında ve Kosova’da gerçekleştirilecek etkinlikler, zaferlerin coşkusunu yaşatacak.
MALAZGİRT ZAFERİ ETKİNLİKLERİ
Malazgirt Zaferi’nin 954’üncü yıl dönümü için 22 Ağustos’ta Bitlis/Ahlat’ta, 23 Ağustos’ta Muş/Malazgirt’te Türk Yıldızları tarafından gösteri uçuşları yapılacak.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ
- Zafer Haftası kapsamında: 26 Ağustos’ta Afyon’da Solotürk,
- 27 Ağustos’ta Konya’da Türk Yıldızları, Manisa’da Solotürk,
- 30 Ağustos’ta Ankara’da Solotürk, Kütahya’da Türk Yıldızları gösteri uçuşları düzenleyecek.
- Aynı gün Eskişehir, Manisa, Konya ve Kocaeli’de muharip uçak geçişleri gerçekleştirilecek.
- Deniz Kuvvetleri, 24 gemi ile 24 limanı ziyaret edecek.
- 25-30 Ağustos’ta Afyonkarahisar ve Ankara’da, 27-31 Ağustos’ta Priştine/Kosova’da törenler ve bando konserleri yapılacak.
-
Trabzon’da Çilekli Düşler Köyü 4 bin öğrenciyi ağırladı -
Arnavutköy–Halkalı hattında geri sayım -
Denizli’de Umuda Pedal Çevir Bisiklet Şenliği -
Ordu’da caz rüzgarı esiyor -
Gebze'de 'Ailenin İçinde Saklı Cennet' söyleşisine yoğun ilgi -
Gebze'de doğanın kalbinde nefes kesen yarış -
Sakarya Kaynarca’da muhtarlarla sosyal hizmet buluşması -
Manisa Büyükşehir'in araç filosuna 2,3 milyar liralık dev yatırım

