YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriMalatya'da yatırımlar ziraat oda başkanlarına tanıtıldı
Malatya'da yatırımlar ziraat oda başkanlarına tanıtıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticilere yönelik yapılan hizmet ve yatırımlar Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı tarafından Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç ve ilçe ziraat oda başkanlarının katıldığı bir programla tanıtımı gerçekleştirildi.
MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımları hakkında bilgiler aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, “Büyükşehir Belediyemizin çiftçilerimize yönelik yapmış olduğu hizmet ve yatırımları Ziraat Odası Başkanlarımızla birlikte geziyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Fidancılar ve Peyzajcılar Sitesi, Dünya Kayısı Merkezi, Buğday Pazarı ve Kuru Kayısı Lisanslı Soğuk Hava Deposu’nu programımıza katılan arkadaşlarla birlikte gezdik" ifadelerini kullandı.
Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç ise gezi sırasında yapmış olduğu konuşmada, “Oda Başkanlarımızla birlikte Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan hizmetleri geziyoruz. Çiftçi temsilcileri olarak bu hizmetleri çok önemsiyoruz. 2020 yılında Malatya olarak bir milat yaşadık. Lisanslı Depoların oluşumu, Toprak Mahsullerinin Kayısı alımı ile birlikte kayısı ürünümüz değerine ulaştı. Bugün Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan 5 bin tonluk Lisanslı Kayısı Deposunu da ziyaret ettik" dedi.
-
Sakarya Ferizli’nin yeni yaşam alanında geri sayım -
Ege Bölgesi Kıyı Çalıştayı 2 Haziran'da İzmir’de -
Muğla’da 2 bin 750 şoföre mesleki gelişim eğitimi -
Sıfır Atık Festivali daveti Yavuz'dan geldi -
39 yeni yerli tohum çeşidi daha tescillendi... Tohumda tam bağımsız Türkiye -
Manisa Kültür Yolu'nda Ferhat Göçer'den unutulmaz gece -
Efes’te gece müzeciliği gençlerle buluşuyor -
Haziran’da kültür sanat dolu günler Sakaryalıları bekliyor

