YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriMalatya Orduzu'ya sıcak asfalt
Malatya Orduzu'ya sıcak asfalt
Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Orduzu Mahallesi Çınar Çarşıbaşı Caddesi’ndeki sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.
MALATYA (İGFA) - Orduzu Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “Orduzu Mahallesi Çınar Çarşıbaşı Caddesi’ndeyiz. Bu bölgede 2021 yılında Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları tamamen yenilendi.
Doğalgaz çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte bozulan ve yıpranan yollarımızda Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi olarak çalışmalarımıza başladık.
Orduzu Mahallesi Çınar Çarşıbaşı Caddemizde sıcak asfalt kaplama çalışmalarımızı tamamladık. Trafik akışının daha sağlıklı ve konforlu bir şekilde ilerlemesi için yatay ve düşey trafik işaretlemelerinin yapılmasının ardından vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Çalışmalarımızı tamamladığımız Çınar Çarşıbaşı Caddemizin konforlu ve güvenli bir yol olarak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
-
İzmir'de Yörük ve Türkmenlerle çifte bayram coşkusu -
AİLEM 268 bin 719 çağrıya çeviri desteği sağladı -
Adana’da hayvana şiddet görüntülerine 2 gözaltı! -
Başkan Genç: “Düzköy’ün atık sorununu ileri biyolojik arıtma ile kökten çözüyoruz” -
Bilirkişi süreçlerinde büyük iyileştirme... Rapor süresi 29 güne düştü -
Karavan tatilcileri Konyaaltı Karavan Park’tan memnun -
Kocaeli Değirmendere sahilinde hummalı çalışma -
İBB: Fatih'teki bina çökmesinin nedeni inceleniyor

