YAŞAM
YAŞAM HaberleriMalatya Doğanşehir’de hizmet mesaisi sürüyor
Malatya Doğanşehir’de hizmet mesaisi sürüyor
Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde belediye ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
MALATYA (İGFA) - Malatya'da Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram,yaptığı açıklamada ilçe genelinde yürütülen belediye çalışmalarına dair bilgi verdi. Başkan Bayram yaptığı açıklamada “Doğanşehir’imiz için durmadan çalışıyoruz. Yaşam kalitesini yükseltmek için 7/24 sahadayız.” ifadelerine yer verdi.
Belediye ekiplerinin hem merkezde hem de kırsal mahallelerde çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğünü belirten Başkan Bayram, Gövdeli Mahallesi Kilise mevkii yeni yol açımı ve Gökalan mevkii köprü yapımının, Polatdere Mahallesi’nde Taşlıöz mevkii yol malzeme seriminin, Polat Mahallesi’nde taşduvar çalışmalarının devam ettiğini aktardı. Sürgü Mahallesi’nde asfalt yama çalışması, Günedoğru Mahallesi’nde yol malzeme serimi ve ilçe merkezinde yer alan Şerafettin Yıldırım Parkı’nda çay evi inşaatının sürdüğü belirtildi.
Başkan Bayram, ilçenin dört bir yanında yürütülen çalışmalarla Doğanşehir’in yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Hizmetlerimizle Doğanşehir’i güzelleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

