YAŞAM
YAŞAM HaberleriMalatya Arguvan’dan Bursa Nilüfer’e dostluk ziyareti
Malatya Arguvan’dan Bursa Nilüfer’e dostluk ziyareti
Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, gerçekleşen ziyarette işbirliği çalışmalarının önemine dikkat çekti.
BURSA (İGFA) - Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve beraberindeki heyet Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti. CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz ile belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette özellikle tarım ve kooperatifçilik alanında yapılan çalışmalar paylaşıldı.
Başkan Turgay Erdem’e Arguvan’daki kooperatifçilik faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Mehmet Kızıldaş, işbirliği projelerine dikkat çekti. Arguvan’da kurulan kooperatif sayesinde tüm Türkiye’de ciddi bir satış ağı kurduklarını kaydeden Kızıldaş, Nilüfer Belediyesi’nin bu alanda yürüttüğü çalışmaları dikkatle izlediklerini belirtti.
Bu tür ziyaretlerin ortak projeler geliştirilmesine olumlu etki edeceğini ifade eden Başkan Turgay Erdem ise, NİLKOOP’un çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Başkan Erdem, Arguvan ile Nilüfer belediyelerinin tarımsal üretim ve kooperatifçilik alanında işbirliği yapmasının sağlıklı gıdaya ulaşmadaki hedefleri de olumlu etki edeceğini kaydetti.
Ziyaretin sonunda iki başkan günün anısına birbirlerine hediye verdi.
-
Başkan Tugay: İzmir dezenformasyon baskısı altındadır -
Avustralyalılar artık Türkiye’ye vizesiz gelecek -
Bakan Tekin: Güvenlikte tavize geçit yok! -
Trabzon'da Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği kuruldu -
Bursa’dan dünya rekoruna uzanan gurur.. 14 yaşındaki Yağız Kaan barajı aştı -
MediaMarkt Rekabet'in kararını kabul etmedi! -
TAYK Sezonu Captain Haddock Kupası ile başlıyor -
Eskişehir 95’te “Pozitif Disiplin” vurgusu

