YAŞAM
YAŞAM HaberleriKütahya'ya seyir terası için detaylı inceleme
Kütahya'ya seyir terası için detaylı inceleme
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 30 Ağustos Mahallesi'nde, mahalleye kazandırılması planlanan seyir terası projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.
KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ortaçlı ve 30 Ağustos Mahallesi Muhtarı Nuri Dursun’un da eşlik ettiği incelemelerde, hayata geçirilmesi planlanan seyir terası projesi ile ilgili detaylı değerlendirmelerde bulunuldu.
Projenin mahalleye sağlayacağı katkılar ele alındı. Mahalledeki çevre düzenlemeleri, yürüyüş yolları gibi mahalleye değer katacak çalışmalar da gündeme alındı.
Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmenin ve halkın beklentilerini doğrudan dinlemenin önemini vurgulayarak, "Şehrimizi hep birlikte güzelleştireceğiz" dedi.
Mahalle Muhtarı Nuri Dursun gösterilen ilgiden ve mahalleye yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’ye teşekkür etti.
-
Bursa İnegöl Belediyesi’nin kırsalda parke taş uygulamaları devam ediyor -
Dikili Bademler’de alevlerle mücadele sabaha kadar sürdü -
Ağrı Barosu’ndan Başsavcı Adem Çalış’a veda ziyareti -
Bursa Büyükşehir'in gençlik kampında engeller aşıldı -
Kağıtspor, Kocaeli’yi sporun zirvesine taşıdı -
Efes Selçuk sahillerinde temizlik mesaisi devam ediyor -
Ulusal Manisa Mesir Fotoğrafçılar Maratonu'nda ödüller sahiplerini buldu -
Kocaeli İzmi'te çocuklara ücretsiz yüzme eğitimi

