YAŞAM
YAŞAM HaberleriKütahyalı miniklerden bayram kutlaması
Kütahyalı miniklerden bayram kutlaması
Türkiye’de ilk ve tek olarak belediye bünyesinde hizmet veren Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi öğrencileri, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın göreve gelmesiyle hizmete giren ve Türkiye’de tek olan Kütahya Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi’nin öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte makamında ziyaret ettikleri Başkan Işık’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk tişörtleriyle Başkan Işık’ı ziyaret eden minikler, ‘Yaşasın Cumhuriyet’ dedi.
Minik öğrencilerin ziyaretinden çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Işık, “Tüm çocuklarımızın ve hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

