YAŞAM
YAŞAM HaberleriKütahyalı çocuk bir torba dolusu harçlığını depremzedelere yolladı
Kütahyalı çocuk bir torba dolusu harçlığını depremzedelere yolladı
Bir çok ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından 11 yaşındaki minik Kütahyalı, harçlıklarıyla biriktirdiği paralarını bir torbaya koyarak Mahalle Muhtarı aracılığıyla Kütahya Belediyesi'ne göndererek depremzedeler için bağışladı.
KÜTAHYA (İGFA) - 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerin ardından Kütahyalılar da seferber oldu.
Adeta tek yürek olarak ellerinden gelen imkânlar doğrultusunda yardıma koşan hemşehrilerimiz yüreklere dokunmaya devam ediyor.
Dumlupınar Mahallesi’nde oturan ve Kütahya Belediyesi'nin başlattığı kampanyaya duyarsız kalamayan 11 yaşındaki bir çocuk, harçlıklarıyla biriktirdiği para dolu kumbarasını Mahalle Muhtarı Ahmet Güngör aracılığıyla belediyeye ulaştırdı. Söz konusu yardım muhtar tarafından görevlilere teslim edildi.
Kütahya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Vicdan ve merhamet dolu minik yüreğiyle örnek bir davranış sergileyen kardeşimize teşekkür ediyoruz" denildi.
-
İSKİ'den AI yapay zeka projesi -
Antalya'da bir haftada 242 kişi tutuklandı -
Manisa’da Cider Yolu çalışmaları hızlandı -
Eskişehir'deki orman yangınına müdahale sürüyor -
Doğu Akdeniz Gemi Trafik Hizmetleri Sistemi hizmeti girdi... Mavi Vatan'da deniz hakimiyeti güçleniyor -
Bursa İtfaiye personeline afet ve hayvan kurtarma eğitimi -
Dışişleri'nden Montrö mesajı: Türkiye kararlılıkla uygulamayı sürdürecek -
A Milli Ampute Futbol Takımı Samsun kampında moral depoladı

