YAŞAM
YAŞAM HaberleriKütahya’da Ramazan'ın ilk gününde şehitler ve gaziler unutulmadı
Kütahya’da Ramazan'ın ilk gününde şehitler ve gaziler unutulmadı
Kütahya'da, Belediye ve Gaziler Derneği işbirliğiyle şehitler ve gaziler için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mevlüt programı düzenlendi. Laleli Camii'nde gerçekleşen programa Başkan Kahveci de katıldı.
KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şube Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlüt Programı, mübarek Ramazan ayının ilk gününde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programa Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci de katıldı.
Laleli Camii’nde öğle namazı öncesinde düzenlenen programda, şehitlerimiz ve gazilerimiz için dualar edildi, Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Etkinlik, özellikle Şubat ayında şehit olan askerlerimiz, polislerimiz ve vefat eden gazilerimiz için düzenlendi. Programda birlik, beraberlik ve vefa duyguları ön plandaydı. Kütahya Vali Yardımcısı Burhanettin Yavaşi, Kütahya İl Emniyet Müdürü Osman Elbir ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programda, şehitler ve gaziler rahmet, minnet ve şükranla anıldı.
Belediye yetkilileri, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen bu programlarla aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin hatırasının yaşatılmaya devam edileceğini ifade etti.
-
Kocaeli'de 65+ yaşa hayat boyu öğrenme -
2026 PV & ESS Güvenlik Sektörü Zirvesi... Güvenli ve güvenilir gelişim için yeni bir yol çizmek -
Eskom, Huawei ile işbirliği kapsamında Modernizasyon Merkezini tanıttı... Güney Afrika'nın dijital enerji geleceğine ışık tutuyor -
CHP'de 26 İl Başkanı görevden alındı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye uzayda da, bölgede de gücünü artırıyor -
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor

