YAŞAM
YAŞAM HaberleriKütahya'da İHH yetim çocukların yüzünü güldürdü
Kütahya'da İHH yetim çocukların yüzünü güldürdü
İHH Kütahya İnsani Yardım Vakfı tarafından Dünya Yetim Günü dolayısıyla iftar programı düzenlendi.
KÜTAHYA (İGFA) - İHH’nın düzenlediği iftar programına Vali Ali Çelik, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve il protokolü ile birlikte katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yetim çocukların gülmesi için yapılan her çalışmayı desteklediklerini ifade etti.
Programa katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, böyle anlamlı bir günde çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Işık, yetim çocuklar için ellerinden gelen yardımı ve desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Programda Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve il protokolü çocuklara hazırlanan çeşitli hediyeleri verdi.
Etkinlikte Hacivat - Karagöz gösterimi ile son buldu.
-
9. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi’nin programı açıklandı -
Bursa Osmangazi’de yaz akşamları sinema keyfiyle renklendi -
Konya Meram'da AK Parti Gençliği ile buluşuldu -
Antalya'daki o kampta 4. buluşma -
Açık hava tiyatrosu Dilovası’nda iz bıraktı -
Manisa’da çocuklar serinleyerek yüzme öğreniyor -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bölgesel güvenlik mesajı: Bölgenin meselelerini bölgenin kendi aktörleri çözmeli -
Çalı Köy Filmleri Festivali 10 yaşında

