GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKütahya Belediye Başkanı UCLG-MEWA toplantısında
Kütahya Belediye Başkanı UCLG-MEWA toplantısında
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Mali Yönetim Komitesi Toplantısı, Kütahya Belediye Başkanı ve UCLG-MEWA Saymanı Prof. Dr. Alim Işık Başkanlığında; Genel Sekreter Mehmet Duman ve diğer üyelerin katılımıyla yapıldı.
KÜTAHYA (İGFA) - 2022 yılı Mayıs ayında gerçekleştirilen UCLG-MEWA kongresinde UCLG -MEWA Yönetimi Saymanlığına seçilen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında UCLG-MEWA Mali Yönetim Komitesi Toplantısı yapıldı.
İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda, mali konular hakkında gündem maddeleri, Başkan Işık, Genel Sekreter Mehmet Duman ve üyelerin katılımıyla görüşüldü.
UCLG’nin dünya belediyelerine sağladığı desteklere değinen Başkan Işık, Kütahya Belediyesi olarak UCLG-MEWA’nın bir paydaşı olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Toplantıya katılım sağlayan UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman ve üyelere teşekkür eden Başkan Işık, alınan kararların hayırlı olmasını temenni etti.
-
Kayseri Ulaşım A.Ş'den yenilikçi proje -
Sivas'ta 'okullara saldırı' iddiası paylaşan öğrenciye gözaltı! -
DMM’den 'kayıp çocuklar' iddialarına yalanlama -
HAK-İŞ'ten 'Sumud Gemisi' yorumu! -
Erdoğan'dan Carney'e Türkiye daveti -
KO-MEK’in üçüncü sergisi Gölcük’te açıldı -
Kadın emeği Ormanya’da ziyaretçilerle buluştu -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Acının siyaseti olmaz!

