GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKurum'dan boşalan komisyona Ensarioğlu seçildi
Kurum'dan boşalan komisyona Ensarioğlu seçildi
TBMM Çevre Komisyonu Başkanlığı'na AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu seçildi.
ANKARA (İGFA) - TBMM Çevre Komisyonu, Başkanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın başkanlığında toplandı.
Toplantıda, Murat Kurum'un Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olmasıyla boşalan TBMM Çevre Komisyonu Başkanlığı için seçim yapıldı.
Seçime tek aday olarak katılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, komisyon başkanı seçildi.
TBMM'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre seçim sonrasında konuşan Ensarioğlu, kendisini başkanlığa layık gören komisyon üyelerine teşekkür etti.
Çevre Komisyonunun önemli bir komisyon olduğunu belirten Galip Ensarioğlu, "Bilmenizi isterim ki bu komisyonun çalışmalarında bütün arkadaşlarımızın fikir, düşünce ve eleştirileri her zaman yönetim biçimimizde esas olacaktır. Birlikte daha yaşanabilir bir ülke için, daha temiz daha güzel bir çevre için hep beraber elimizden geleni yapacağız. Sivil toplum kuruluşlarıyla, parti ayrımı gözetmeksizin buradaki arkadaşlarımızın tümünün fikir, düşünce, öneri ve eleştirileriyle birlikte yöneteceğiz." dedi.
-
Beyaz Bülten: Elektrik şebekesi özel kablosuz ağı... Enerji sektöründe kritik iletişimin geleceği -
Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi -
Mardin Yeşilli’de tarihi rekor! 102 bin meyveli fidan dağıtıldı -
Kocaeli’de kırsalda yangın güvenliği güçlendi -
Ordu’da teleferik hattında nefes kesen kurtarma tatbikatı -
Vatan Bekçileri'nden Ayasofya’daki eyleme sert tepki -
Çınar Akademi'nin mahalle etütleri pekiştiriyor -
Enflasyonlu para çevriminde yeni kurallar 'Resmi'leşti

