SPOR
SPOR HaberleriKurtuluş Kupası Ayak Tenisi kıran kırana geçti
Kurtuluş Kupası Ayak Tenisi kıran kırana geçti
İzmit Belediyesi'nin, İzmit’in kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kocaeli Ayak Tenisi Turnuvası kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Kazananın kardeşlik olduğu turnuvada 20 yaş altında Yeşilova City, 20 yaş üstünde ise Gençlikspor şampiyon oldu.
KOCAELİ (İGFA) - 28 Haziran İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı etkinlikleri kapsamında İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Ayak Tenisi Federasyonu ortaklığında Kurtuluş Kupası Kocaeli Ayak Tenisi Turnuvası düzenlendi. Cephanelik Spor Tesisi’nde yapılan turnuvaya 20 yaş altı ve 20 yaş üstü toplam 15 takım katıldı.

Kıran kırana bir mücadelenin olduğu turnuvayı 20 yaş altında Yeşilova City, 20 yaş üstünde ise Gençlikspor kazandı. 20 yaş altında Fuat City ikinciliği Golden Boys ise üçüncülüğü elde ederken, 20 yaş üstünde Okanspor ikinci, Maltaspor ise üçüncü oldu.
Dostane bir havada geçen turnuvada asıl kazanan kardeşlik oldu. Sporculara madalyalarını İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, Ayak Tenisi İl Temsilcisi Mustafa Kürkan, Okul Sporları İl Temsilcisi Göksel Ergun, Bekirderespor Kulübü Başkanı Sabri Yıldız ve Başhakem Selim Yücesiyle verdi.

-
Aksaray'a şehit ateşi düştü! Pençe-Kilit'teki kazada yaralanmıştı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kallas'ı kabul etti -
Muğla Milas'ta Başkan Topuz muhtarları dinledi -
Koç Üniversitesi’nden ERC başarısı... Türkiye’nin iki projesi de Koç’tan çıktı -
İzmir Karabağlar'daki yangında 6 kişi güvenle tahliye edildi -
BİK ve İŞKUR’dan yeni iş birliği... Medya sektörüne nitelikli iş gücü desteği -
Balıkesir'de plaj voleybolu etabı tamamlandı -
Manisa’da bir günde 50 yangın!

