GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKurban alanında dondurma imkanı
Kurban alanında dondurma imkanı
Kayseri'nin Talas Belediyesi, kurban pazarında sunduğu imkanlara, sıcak günlerde vatandaşların serinlemesi için dondurma da ekledi. Kurbanlık hayvan satıcılarına ve kurban almaya gelen vatandaşlara dondurma ve su ikramında bulundu.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Talas Belediyesi hava sıcaklıklarının etkisinin arttırmasıyla birlikte kurban satış alanında alışveriş yapanlara dondurma ve su ikramında bulundu. Hem ağızların tatlanması ve tatlı bir kurban pazarlığına vesile olmak hem de sıcak havada serinletmek amacıyla dondurma ve su ikram ediyor.
VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
İkramları alan vatandaşlar, farklı ve güzel bir ikramla ağızlarının tatlandığını ifade ederek Talas Belediyesi’ne ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.
Dondurma dağıtmanın, vatandaşları düşünmenin bir göstergesi olduğunu kaydeden bir vatandaş, “Bu da bir hizmettir, ikramları ve bizi düşündüğü için teşekkür ederim.” dedi.
Talas Belediyesi, bayramın 1. günü kurban kesmeye gelen vatandaşlara ve yine kurban satıcılarına dondurma ikram etmeye devam edecek.
-
Kocaeli Büyükşehir’den etkin bütçe yönetimi eğitimi -
Gaziantep'te "Her Gebeye Bir Ebe" projesi hayata geçirildi -
Yaz sıcakları lenfödem belirtilerini artırabiliyor -
H-ÜFE'de gayrimenkul hizmetleri ayın gözdesi -
İstanbul BELBİM'den uluslararası bir başarı daha -
Hakkari'de 503 kilo esrar ele geçirildi -
Ordu’da 153 Çözüm Merkezi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor -
Bursa'da Makina Mühendisleri'nden Çınarcık hattına teknik inceleme

