GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKurban alanında dondurma imkanı
Kurban alanında dondurma imkanı
Kayseri'nin Talas Belediyesi, kurban pazarında sunduğu imkanlara, sıcak günlerde vatandaşların serinlemesi için dondurma da ekledi. Kurbanlık hayvan satıcılarına ve kurban almaya gelen vatandaşlara dondurma ve su ikramında bulundu.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Talas Belediyesi hava sıcaklıklarının etkisinin arttırmasıyla birlikte kurban satış alanında alışveriş yapanlara dondurma ve su ikramında bulundu. Hem ağızların tatlanması ve tatlı bir kurban pazarlığına vesile olmak hem de sıcak havada serinletmek amacıyla dondurma ve su ikram ediyor.
VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
İkramları alan vatandaşlar, farklı ve güzel bir ikramla ağızlarının tatlandığını ifade ederek Talas Belediyesi’ne ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.
Dondurma dağıtmanın, vatandaşları düşünmenin bir göstergesi olduğunu kaydeden bir vatandaş, “Bu da bir hizmettir, ikramları ve bizi düşündüğü için teşekkür ederim.” dedi.
Talas Belediyesi, bayramın 1. günü kurban kesmeye gelen vatandaşlara ve yine kurban satıcılarına dondurma ikram etmeye devam edecek.
-
Kayseri Eski Sanayi'ye TOKİ'den yeni proje -
Erciyes Ankara'da Orta Asya'ya tanıtıldı -
Ormanya’da “Buz Devri” filmine rekor katılım -
Emek, sabır ve sanatın buluştuğu yıl sonu sergisi -
Kartepe'nin en hızlısı Sinan Soylu oldu -
Ordu Masa Tenisi Takımı 3. Lig’e yükseldi -
Z Doğa Derneği’nden Bursa Taşpınar Köyü’ne kütüphane desteği -
Bakan Çiftçi'den 111. dönem Kaymakam adaylarına tecrübe paylaşımı

