meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Kuleli Parkı ne zaman yenilenecek?

Kuleli Parkı ne zaman yenilenecek?

Yenibosna’nın en eski ve en büyük parklarından olan Kuleli Parkı, yenileneceği günü iple çekiyor. Mahalle sakinleri, Bahçelievler Belediyesi’nden parkın modern ve yeşil bir çehreye kavuşmasını istiyor

Yenibosna Kuleli Parkı’nın yenilenmesini mahalle sakinleri sabırsızlıkla bekliyor.  Bahçelievler’in en büyük alana sahip yeri olan Kuleli Parkı’nın yenilenmesi bölgede oturanların da en büyük arzusu. Parktaki yeşil alanların da fazla olmasını isteyen vatandaşlar, Bahçelievler Belediyesi’nden Kuleli Parkı’nı yeniden düzenlenmesini istiyor.

‘KULELİ PARKI’NA DA İLGİ İSTİYORUZ’

Bahçelievler Express Gazetesi’ne görüş bildiren bir mahalle sakini, “Bahçelievler Belediyesi’nin Yıldırım Beyazıt Parkı’nı yenilemesi bizi umutlandırdı. Çocuklarımızı gezdirebileceğimiz, komşularımızla sohbet edeceğimiz bir park burası. Yıldırım Beyazıt Parkı’nda yapılan yenilenmenin aynısını Kuleli Parkı’na da yapılmasını istiyoruz. Bunu sadece ben değil, tüm komşularımız söylüyor.  Parkımızın yeşil ve modern bir alana sahip olmasını istiyoruz” dedi.

’PARKIMIZ NEFES ALDIĞIMIZ YER’

Yine aynı civarda oturan bir başka vatandaş ise, Kuleli Parkı’nın önemine değinerek, “Kuleli Parkı bizim gözbebeğimiz. Burada her gün spor yapıyoruz. Bu civarda yeşil bir alan olarak Kuleli Parkı kaldı. Burada etkinlikler de yapılmasını istiyoruz. Bahçelievler Belediyesi, Kuleli Parkı’na el atarsa çok mutlu olacağız. Bazen çocuklarımızla eğleniyoruz. Köpek Parkı’nın da olması buraya ayrı bir güzellik katıyor. Buranın da yenilenmesi yerinde olacaktır.  Ağaçların, yeşilliklerin içinde güzel günler geçireceğimize inanıyoruz. Bahçelievler Belediyesi’nden Kuleli Parkı’nı göz ardı etmemesini diliyoruz” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Kuleli Parkı zaman yenilenecek?
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi