YAŞAM
YAŞAM HaberleriKulağına ilk ezanı Başkan Büyükakın okudu
Kulağına ilk ezanı Başkan Büyükakın okudu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Meclis Üyesi Süleyman Şen’in dünyaya yeni gelen torunu Süleyman Kaan’ın kulağına ilk ezanı okudu
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Meclis Üyesi Süleyman Şen’i umre dönüşü evinde ziyaret etti.
Başkan Büyükakın ziyarette, Şen’in dünyaya yeni gelen torunu Süleyman Kaan’ın kulağına ilk ezanı okudu. Leyla ve Osman çiftinin biricik evlatlarını kucağına alarak ismini veren ve kulağına ilk ezan okuyan Başkan Büyükakın, daha sonra aile ile sohbet etti.
Başkan Büyükakın, Süleyman Kaan bebek için “Adıyla yaşasın, bahtı açık olsun. Allah memlekete, vatana ve millete hayırlı, Peygamber efendimizin ahlakıyla ahlaklanmış güzel bir evlat eylesin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun” dileklerinde bulundu. Şen ailesi ziyaretinden dolayı Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.
-
ABD'de 9 aydır kayıp Türk aşçıdan iz yok! -
Antalya’da köy okulu ipek evine dönüştü -
İstanbul’a 1120’nci ASM hizmete açıldı -
Son bir haftada 316 kişi sınırda yakalandı -
Giresun’da yeni kavşaklarla trafik daha güvenli hale geldi -
Kick boksta Sakarya rüzgârı -
LGS sonuçları açıklanıyor... Tercih süreci için kılavuz yayımlandı -
GTO'da Oğuz Şerifalioğlu başkanlığa talip

