SPOR
SPOR HaberleriKonyaspor'dan epilepsi farkındalığı
Konyaspor'dan epilepsi farkındalığı
İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçına “Farkında Ol, Destek Ol, Epilepsi İçin Bak” pankartıyla çıktı
KONYA (İGFA) - İttifak Holding Konyaspor, Türk Epilepsi ile Savaş Derneği'nin Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasına destek oldu. İttifak Holding Konyasporlu oyuncular Kasımpaşa ile yaptıkları Spor Toto Süper Lig maçında sahaya, "Farkında Ol, Destek Ol, Epilepsi İçin Bak” yazılı pankartla çıktı.
İttifak Holding Konyaspor, Dünya Epilepsi Günü kapsamında epilepsi hastalarının toplumda karşılaştıkları ön yargılara dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak için Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasına anlamlı bir destek verdi.

Epilepsi farkındalığında benim de bir katkım olsun diyorsanız Türk Epilepsi ile Savaş Derneği sizi, Epilepsi İçin Bak Instagram sayfasında yer alan #MorGözlük filtresiyle kendi fotoğrafını çekip farkındalık mesajları, #EpilepsiİçinBak ve #UzunLafınKısası etiketleriyle sosyal medya hesaplarında paylaşmaya ve farkındalığın bir parçası olmaya davet ediyor.
-
Konya Büyükşehir’den STK projelerine destek -
Bursa Yenişehir’de lojistiğe güç katacak yatırım -
Kocaeli Gebze'de Başkan Büyükgöz LGS birincilerini ağırladı -
Sakarya Yaz Müzik Okulu’nda kayıt heyecanı başlıyor -
Zonguldak'ta “Kelebeğin Rüyası” gösterimine yoğun ilgi -
Bursa Yıldırım’da eğlence dolu yaz tatili -
Antalya’da Hıdırlık Kulesi yeniden ziyarete açıldı -
Denizli Büyükşehir’den üreticiye büyük destek

