SPOR
SPOR HaberleriKonya'da 25 ilçede 2 bin 460 sporcu voleybol heyecanına ortak oluyor
Konya'da 25 ilçede 2 bin 460 sporcu voleybol heyecanına ortak oluyor
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen İlçeler Arası Voleybol Turnuvası, büyük heyecana sahne olurken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Altay, 25 ilçede turnuvaya katılan 2 bin 460 sporcuya başarılar diledi.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 4. İlçeler Arası Voleybol Turnuvası yoğun ilgi görüyor. Turnuvada bu yıl 25 ilçede 205 takım ve toplam 2 bin 460 sporcu mücadele ediyor.
Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay, centilmence karşılaşmaların yaşandığı organizasyonun hem sportif rekabeti hem de kardeşlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini söyledi. Başkan Altay, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi. Farklı ilçelerden takımlar kıyasıya mücadele ederken, vatandaşlar da tribünlerden voleybol heyecanına ortak olunan turnuvanın ilçe etaplarında şimdiye kadar 270’in üzerinde müsabaka oynanırken, ilçelerinde şampiyon olan takımlar, 8 Haziran’da başlayacak Konya finallerinde ilçelerini temsil etme hakkı kazanacak.
Konya Büyükşehir Belediyesi 4. İlçeler Arası Voleybol Turnuvası’nda derece elde eden takımlar ve sporcular ödüllendirilecek.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

