YAŞAM
YAŞAM HaberleriKonya deprem şehitlerini dualarla andı
Konya deprem şehitlerini dualarla andı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için Mevlid-i Şerif ve Hatim programı düzenlendi.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Mevlid-i Şerif ve Hatim programında depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Mevlid-i Şerif’in icra edilmesinin ardından yüzyılın felaketinde yaşamını yitiren on binlerce deprem şehidi Kahramanmaraş bölgesine ait ilahilerle anıldı.
Programın sonunda Konya İl Müfütüsü Ali Öge, depremde yaşamını yitiren vatandaşlar için okunan hatimlerin duasını yaparken; birlik ve beraberlik vurgusu yapılan programda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dilendi.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

