YAŞAM
YAŞAM HaberleriKonya Büyükşehir'den 'mavi' farkındalık
Konya Büyükşehir'den 'mavi' farkındalık
Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında şehir genelinde anlamlı bir çalışmaya imza attı.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, toplumda otizme yönelik bilinç oluşturmak amacıyla yaptığı çalışma kapsamında; Konya Büyükşehir Stadyumu, Konya Bilim Merkezi, Tropikal Kelebek Bahçesi gibi şehrin simge mekanlarını mavi ışıkla aydınlatarak dikkat çekici bir görünüme kavuşturdu.
Aynı zamanda şehir genelindeki yaya üst geçitlerinde de mavi ışıklandırma çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, otizm farkındalığını daha geniş alanlara taşınmasına katkıda bulundu.
Öte yandan, Zindankale Otoparkı’nda bulunan dev LED ekranda otizme dikkat çeken farkındalık videosu da yayımlandı. Gün boyunca süren gösterimlerle vatandaşların konuya duyarlılığının artırılması hedeflendi.
Gerçekleştirilen çalışmalarla birlikte Konya’nın engelsiz ve kapsayıcı şehir vizyonuna önemli katkı sağlanırken, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk alanındaki öncü rolü bir kez daha ortaya konuldu.
-
DMM'den 'sermaye piyasaları' açıklaması -
Trabzon’da bayram öncesi temizlik seferberliği -
TTB'den hekimlere 'sigortalılık' uyarısı! -
Hidroelektrikte tüm zamanların Nisan rekoru! Sadece su gücüyle yüzde 41,4 karşılandı -
Posta kargosu taşımacılığında rekor kırıldı -
Türkiye-Kuzey Makedonya karşılaşmasının öncelikli bilet satışları başladı -
Kocaeli'de geleceğin iş fırsatları masaya yatırıldı -
Memur-Sen: Grev hakkı sendikal örgütlenmenin ayrılmaz parçasıdır

