GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKONBELTAŞ Türkiye’nin ilk TSE onaylı etliekmek üretim belgesini aldı
KONBELTAŞ Türkiye’nin ilk TSE onaylı etliekmek üretim belgesini aldı
Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Konbeltaş A.Ş. Türk Standartları Enstitüsü ile birlikte gerçekleştirilen standart hazırlama süreci sonucunda “TSE K 662 Etliekmek Standardı” oluşturdu.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Konbeltaş A.Ş. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile yürüttüğü iş birliği çerçevesinde önemli bir başarıya imza attı.
TSE ile birlikte gerçekleştirilen standart hazırlama süreci sonucunda “TSE K 662 Etliekmek Standardı” oluşturuldu.
Konbeltaş, üretim süreçleri halihazırda bu standartlara uygun olan ilk kuruluş olarak, Türkiye’de bu belgeyi alan firma oldu.
Konya Ticaret Odası’nda düzenlenen “TSE – Sektör Buluşması” programında, TSE K 662 Etliekmek Standardı belgesi Konbeltaş’a takdim edildi.
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi Konbeltaş, sadece kendi üretim süreçlerini değil, aynı zamanda şehrin gastronomi kültürünü de ulusal standartlarla buluşturarak önemli bir rol üstlendi.
Bu gelişme, şehrin yerel lezzetlerinden biri olan etliekmeğin üretiminde kalite ve güvenilirliği belge altına aldı.
Konbeltaş, Konya Mutfağı ve Kırkikindi isimli tesislerinde standartlara uygun etliekmeği misafirlerine sunmaya devam edecek.
Konya merkezli 3 firma daha bu standardı alarak sürece dahil oldu. Böylece Konya, “TSE K 662 Etliekmek Standardı”nı uygulayan işletmeleriyle Türkiye’ye örnek oldu.
-
Bitget Wallet, çift yönlü komisyon sunan küresel İş Ortağı Programını hayata geçirdi -
Mudanya’da güvenilir gıda denetimleri sıklaştırıldı -
Manisa Salihli’ye hayvancılık, sulama ve yangınlar için gölet hazırlığı -
Çayırova Devlet'te çalışmalar tam gaz -
Malatya'da müziğin ritmini Ceza ile yakaladı -
Bakan Çiftçi: Çete elebaşları nereye kaçarsa kaçsın, adalete teslim ediyoruz -
Manisa'da yangında kovanları zarar gören arıcıya Büyükşehir desteği -
Giresun'da sel felaketinde seferber oldu

