GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKocaeli'nde teleferik otoparkı için ilk temel betonu atıldı
Kocaeli'nde teleferik otoparkı için ilk temel betonu atıldı
Kocaeli'nde vatandaş ilgisinden dolayı araç park yoğunluğunun yaşandığı Kartepe Teleferik bölgesine Büyükşehir 598 araçlık otopark inşa ediyor
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin vizyon projelerinden olan Kartepe Teleferik hattı, açıldığı günden bu yana vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kış turizminin merkezinde inşa edilen Kartepe Teleferik için şimdi de Büyükşehir tarafından otopark inşa ediliyor. Hafriyat kazısı yapılan ve temel betonu atılan otoparkın tamamlanması ile bölgede oluşan trafik ve araç park yoğunluğunun giderilmesi hedefleniyor.
598 ARAÇLIK OTOPARK
Çalışmalar kapsamında teleferik hattına yoğun ilgi gösteren vatandaşların araçlarını rahat bir şekilde park edebileceği 598 araçlık 6 katlı bir otopark inşa ediliyor. 3 adet yaya asansörünün bulunacağı otopark, 365 günde inşa edilecek. Toplam inşaat alanı 22 bin 338 metrekare olan projede ayrıca 36 adet engelli ve 54 araçlık elektrik şarj istasyonu olacak.
-
Mardin Büyük Aile Platformu’ndan Adalet Bakanlığı’nın “Ailem Güvende” çalışmasına destek -
U.S. Polo Assn., 4 milyar dolarlık küresel perakende satış hedefi doğrultusunda David Swetman’ı erkek ve erkek çocuk global tasarım lideri olarak atadı -
LÖSEV'den Atatürk’ün huzuruna davet -
İstanbul’da sahte para ve altın operasyonu... 125 milyon liralık para trafiği tespit edildi -
GTÜ Havacılık Fakültesi Binası Mimarlık Yıllığı'nda -
Türkiye'de trend olan film ve diziler belli oldu -
Bursa Osmangazi'de Yetenek Evleri’nde ders zili yeniden çaldı -
Ahilik Haftası etkinlikleri Konya’da coşkuyla başladı

