YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKocaeli'nde ‘Sürücü-engelli yolcu iletişimi’ anlatıldı
Kocaeli'nde ‘Sürücü-engelli yolcu iletişimi’ anlatıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma sürücülerine ‘Sürücü-engelli yolcu iletişimi’ eğitimi veriyor.
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma sürücü personelini bilinçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda sürücülere ‘Sürücü-engelli yolcu iletişimi’ eğitimi verildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi, toplu taşıma sürücülerinin bilinçlenmesi için eğitimlere devam ediyor. Bu doğrultuda sürücülere Eğitim Uzmanı Erkan Aydemir tarafından ‘Sürücü-engelli yolcu iletişimi’ eğitimi verildi.
AMAÇ FARKINDALIK VE DOĞRU İLETİŞİM KURMAK
Sürücüler ile yolcu arasındaki ilişkileri olumlu yönde geliştirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla sunulan ‘Sürücü-engelli yolcu iletişimi’ eğitimi tam gün sürdü. 30 kişilik gruplar halinde verilen eğitim, kent genelindeki tüm sürücülere veriliyor. Her türlü teknik bilginin sunulduğu eğitimlerde farkındalık oluşturmak, engelli yolcularla doğru iletişim kurmak, nasıl davranılması gerektiğine dair konular işlendi.
-
Berkay Şahin’in uyuşturucu testi sonuçlandı... Numuneler negatif! -
Çağrı Karakuş, Körfez futbolunda istikrarlı yükselişini sürdürüyor -
TOFAŞ’ta ilk imza Yiğitcan Saybir’e -
Başkan Aydın, Osmangazi Meclisi'nde yeni müjdeler verdi -
Gaziantep BÜSEM'de yeni iş yerlerinde anahtar töreni -
Adalet Bakanı Gürlek: 140 yeni mahkeme kuruldu -
Manisa’nın koroları uluslararası başarıya imza attı -
Dünya Bisiklet Günü’nde sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

