YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli'nde Mahmut Çavuş Caddesi trafiğe açıldı
Kocaeli'nde Mahmut Çavuş Caddesi trafiğe açıldı
Kocaeli Büyükşehir, BaşiskeleMillet Bahçesi’ne ulaşımın sağlanacağı Mahmut Çavuş Caddesi’ni trafiğe açtı.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, art arda hizmete sunduğu millet bahçeleriyle kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen gün artırarak, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir şehir için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başiskele Seymen Kışlasını ‘Millet Bahçesi’ olarak yeniden düzenleyen Büyükşehir;otopark, yol ve kavşak düzenlemesi çalışmalarını eş zamanlı olarak yerine getiriyor.Asfalt serim çalışmalarıile 470 araçlık otopark inşasının tamamlandığı projede, Kavşak Bölgesi Mahmut Çavuş Caddesi’ndeki çalışmalarda sona geldi.
EŞ ZAMANLI ÇALIŞMALAR
Okulların bir haftalık ara tatile girdiği dönemi iyi değerlendiren Büyükşehir ekipleri, araç trafiğine kapanan caddede kavşak yapım çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Trafiğe açılan caddede yol çizgileri, kavşak içi bitki ve peyzaj düzenlemeleri ise yakın zamanda tamamlanacak.
Yaklaşık 800 dönümlük alanda yapılanBaşiskeleMillet Bahçesi’ndeyağmursuyu hatları, menfez ve bağlantı yolu asfalt serim çalışmaları da tamamlandı. Otoparkın ve yolun aydınlatma çalışmalarıise sürüyor.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

