YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli’de Türk bayrağı yeniden İzmit semalarında dalgalanıyor
Kocaeli’de Türk bayrağı yeniden İzmit semalarında dalgalanıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Serdar Mahallesi’nde yıpranan ve halatı kopan Türk bayrağını vatandaşların talebi üzerine yeniledi. A takımı ekiplerinin çalışmasıyla yenilenen şanlı bayrak, İzmit semalarında dalgalanmaya başladı.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de İzmit’in Serdar Mahallesi’nde bulunan ve zamanla yıpranarak halatı kopan Türk bayrağı, mahalle sakinleri tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bildirildi. Gelen talep üzerine A Takımı ekipleri kısa sürede bölgeye yönlendirildi.
BAYRAK YENİLENDİ, HALAT DEĞİŞTİRİLDİ
Ekipler tarafından yapılan çalışmada, yıpranmış bayrak özenle indirilerek yenisiyle değiştirildi, kopan halat da yenilenerek bayrak direği yeniden düzenlendi. Çalışmalar sırasında bayrağın manevi değerine uygun hassasiyet gösterildi.
KENT GENELİNDE TİTİZ TAKİP
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kamu alanlarında bulunan Türk bayraklarının bakım ve kontrolünü düzenli olarak sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşlardan gelen bildirimler doğrultusunda gerekli müdahaleler hızlı şekilde gerçekleştiriliyor.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Serdar Mahallesi muhtarı ve sakinleri, taleplerinin kısa sürede karşılanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ve sahada görev yapan ekiplere teşekkür etti.
-
Tour of İstanbul’da Şile etabını Giovanni Lonardi kazandı -
Huawei, Münih'te düzenlenen "Chase the Wild" adlı küresel yenilikçi ürün lansman etkinliğinde yeni nesil amiral gemisi ürünlerini tanıttı -
İBB Başkan Vekili Aslan'ın babası Sivas'ta toprağa verilecek -
Çiftçilere 450 milyon liralık destek ödemesi -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Meloni’ye tebrik -
Re'sen soruşturmada Melih Gökçek'in ifadesi alındı... Oğlu ve gelini de ifadeye çağrıldı -
Esenyurt’ta sahte dolar operasyonu! 2 milyon 890 bin dolar ele geçirildi -
Kocaeli Büyükşehir’den toplu ulaşımda bir devrim daha

