SPOR
SPOR HaberleriKocaeli'de spor engel tanımadı
Kocaeli'de spor engel tanımadı
Engellilere Haftası kapsamında Karamürsel İşitme Engelliler Okulu Masa Tenisi Takımım ile Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Okulu arasında dostluk turnuvası düzenlendi.
KOCAELİ (İGFA) - Sayıların İşaret Dili ile ifade edildiği turnuvada öğrenciler birbirleriyle kaynaşırken, kıyasıya mücadele de gözlerden kaçmadı.
Karamürsel İşitme Engelliler İlkokulu/Ortaokulu öğrencilerinden oluşan masa tenisi takımları, Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi Masa Tenisi Takımları Engelliler Haftası nedeniyle bir araya geldi.
"Spor Engel Tanımaz" sloganıyla düzenlenen dostluk turnuvasında kaybeden olmazken, öğrenciler eğlenceli bir gün geçirdi.
Sayıların işaret diliyle ifade edildiği turnuvada Akçakoca Anadolu İmam Hatip Okulu öğrencileri 12’ye kadar işaret diliyle sayıları öğrendi.
-
Ankara’da gençlere yönelik Diyabet Sensörü Destek Programı başvuruları başladı -
Avrupa'da en fazla uçuşta 6. sıradayız... En yoğun havalimanı İstanbul -
İSKİ’ye Marmara Denizi’ne atık su deşarjı dolayısıyla yeni ceza -
Göç Araştırmaları Vakfı’nın 2026-2027 eğitim programlarına başvurular başladı -
Kağıtspor’da başarı rüzgârı -
Yalova’da F-16 kazası! Pilot atlayarak kurtuldu -
Sakarya Hendek'e yeni pompa sistemi ile saniyede 390 litre su -
Göztepe’nin İnciraltı projesi masaya yatırıldı

