YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli'de sakatathane şekilleniyor
Kocaeli'de sakatathane şekilleniyor
Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan sakatathane şekilleniyor.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sakatathane tesisi projesinde çalışmalar devam ediyor. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan sakatathanenin en kısa zamanda tamamlanması planlanıyor.
Devam eden projede dış cephe boyası tamamlandı. İç cephede dekoratif sıva imalatları devam ederken sonrasında iç cephe boya çalışmalarına başlanacak.
Büyükşehir, Türkiye’de benzeri olmayan Sakatathane Hizmet Binası’nı Kocaeli’ne kazandırmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Solaklar yolu üzerinde bulunan modern mezbahanenin alt tarafında yer alan sakatathane tesisi 672 metrekarelik alanda kuruluyor. Tesiste iç organ, kelle ayak, işkembe, bağırsak işlenmesi planlanıyor. Projede mal kabul, işleme, paketleme mahalleri ve muhafaza için soğuk odalar yer alıyor.
-
Çankırı Belediyesi yeni araç sayısı 100’ü aştı -
Minikler Taş Devri’ne yolculuk yaptı -
Konyalı öğrencilerin İstanbul heyecanı -
Manisa Dostlar Meclisi’nin konuğu Başkan Büke -
MAST İzmir Boat Show’a ziyaetçi akını sürüyor -
Bursa’da 50 profesörden canlı göz ameliyatı şovu -
Nilüfer’in yenilebilir ve içilebilir otları 'tadım'da buluştu -
Van Gölü Sahil Yolu’nun son etabında çalışmalar sürüyor

