YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli'de kar teyakkuzu
Kocaeli'de kar teyakkuzu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki karla mücadele timi, il genelinde etkisini göstermesi beklenen kar yağışı öncesi hazırlıklarını yaparak ekiplerini ve iş makinelerini hazırladı.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de meteorolojinin hava tahminlerine göre kar yağışının önümüzdeki günlerde etkili olması bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Timi, beklenen kar yağışı öncesi kentin tüm ilçelerinde ve köy yollarında yol açma ve tuzlama çalışmaları için ekiplerini oluşturdu.
Karla mücadele için hazır bekleyen ekipler, gece ve gündüz olmak üzere iki vardiya çalışacak.
Kentin başta ana caddeleri olmak üzere tüm ilçeler ve köy yollarında kar temizleme ve tuzlama çalışması yapacak ekipler, yollarda kapanma ve buzlanma olmaması için çalışacak.
Gece ve gündüz iki ekip halinde nöbet tutacak karla mücadele ekipleri, karın yolda buzlanma oluşturmaması ve araçların yolda kayarak olumsuz durumlara sebep olmaması için 24 saat kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirecek.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi kar ve buzlanma için kullanılmak üzere 15 bin ton tuz alımı yaparak ihtiyaç halinde kullanılmak üzere depoladı.
Tuz rezervi ile yollarda sıcaklığın sıfırın altına düştüğü durumlarda yollarda tuzlama yapılarak buzlanmanın önüne geçilecek.
-
Başkan Vekili Biba açıkladı... Bursa'da su fiyatlarına ayar geliyor -
Bursa'da Başkan Vekili Şahin Biba ilk meclisini yaptı... İcraatlarımızı tüm Bursa görecek -
Erzurum Pasinler’de güreşin kalbi atıyor -
Bursa Büyükşehir seride beşincilik şansını kaybetti -
Düzce Saklıkoy 1 Mayıs'ta kapılarını açıyor -
Türkiye’ye bir taziye de Japonya'dan -
Sakarya’da yol yapım çalışmaları sürüyor -
MSB'den son 1 hafta raporu: Hudutlarda 270 kişi yakalandı

