GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKocaeli'de batan tekneler kıyıya çıkarıldı!
Kocaeli'de batan tekneler kıyıya çıkarıldı!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı ekipleri, alabora olan tekneleri kıyıya çıkardı, yola devrilen ağaçları kaldırdı
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde etkili olan yağış, fırtına ve lodosun daha fazla olumsuzluğa neden olmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Fırtınanın etkisiyle Başiskele sahilinde alabora olan tekneler, Büyükşehir ekiplerinin yardımıyla sudan çıkartıldı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı ekipleri, teknelerin kıyıya çıkarılması için yoğun bir mesai harcadı.

İnsan gücü ve iş makinelerinin yardımıyla daha fazla hasar almadan tekneler sudan çıkarıldı. Tekne sahipleri, Büyükşehir ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YOLA DEVRİLEN AĞAÇLAR KALDIRILDI
Aşırı fırtına nedeniyle kent genelinde bazı ağaçlar kökünden sökülerek yola devrildi.
A Takımı ekipleri, trafikte herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden devrilen ağaçları yoldan kaldırdı. Ekipler, kötü hava şartlarından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için 24 saat görev yapıyor.
-
Bursa Nilüfer'de yerel yönetimin sosyal projeleri DSÖ’de paylaşıldı -
Dervişoğlu’ndan NATO Zirvesi tedbirlerine eleştiri... “Türkiye, vatandaşına yabancı muamelesi yapmak zorunda değil -
Kocaeli'de Başkan Büyükakın şampiyonları ağırladı -
Sakarya'da QR akıllı duraklar hayata geçiyor -
Bursa İnegöl'den ilk yarı sağlık raporu... 5 bini aşkın hastaya ücretsiz transfer sağlandı -
Gelir Vergisi’nde ikinci taksit ödemeleri başladı... Son gün 31 Temmuz -
Bakan Gürlek: 2026’nın ilk yarısında 31 ülkeden 197 suçlu Türkiye’ye iade edildi -
İmar Yönetmeliği'nde yeni düzenleme... Asansör, bodrum kat, süs havuzu ve ofis dönüşümüne yeni kurallar

