GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKocaeli’de 9 plaja “Mavi Bayrak” gururu
Kocaeli’de 9 plaja “Mavi Bayrak” gururu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında yer alan Kocaeli’nin 9 plajı bu yıl da “Mavi Bayrak” unvanını korudu. Buna göre Karamürsel’de 2, Kandıra ise 7 plaj, temiz deniz suyu ve çevre standartlarıyla bir kez daha büyük gurur yaşattı.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki plajlar bir kez daha “Mavi Bayrak” ödülüyle tescillendi.
Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi tarafından yapılan son değerlendirmeler sonucunda 9 plaj; çevre standartları, su kalitesi, güvenlik ve hizmet altyapısı gibi kriterleri başarıyla geçerek “Mavi Bayrak” unvanını korudu. Özellikle yaz sezonunda bölgenin en çok tercih edilen sahilleri bu ödülle bir kez daha kalitesini tescilledi.
GÜVENLİ, TEMİZ VE SAĞLIKLI YÜZME ALANLARI
Karamürsel’in Altınkemer Halk Plajı ve Ereğli Kumyalı Halk Plajı ile Kandıra ilçesinde bulunan; Cebeci, Kerpe, Bağırganlı, Kumcağız, Kovanağzı, Seyrek ve Miço Kadınlar Plajı, 2026 yaz sezonunda da vatandaşlara güvenli, temiz ve sağlıklı yüzme alanları sunacak.
-
Uzmandan burun ameliyatı sonrası yaz uyarısı: İlk 6 ay güneşten korunmak önemli -
Ankara Valisi Canbolat’tan NATO Zirvesi teşekkürü -
“PürDikkat” EBA’da öğrencilerin kullanımına sunuldu -
TTB ve TPD, 21 yaş altına hormon ve ergenlik baskılayıcı ilaç kısıtlamasına karşı itiraz etti -
Erdek açıklarında arızalanan teknedeki 7 kişi kurtarıldı -
Türkiye nüfus büyüklüğünde dünyada 18. sırada... Türkiye'de yaşam dünya ortalamasının üzerinde -
Kastamonu'da tefecilik operasyonu: 8 şüpheli yakalandı -
Manisa Büyükşehir’den pazarda 2 bin kişiye aşure ikramı

