GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriKocaeli'de 1 milyonu aşkın kişiye 'Alo' dendi
Kocaeli'de 1 milyonu aşkın kişiye 'Alo' dendi
153 Çağrı Merkezi, Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli halkı arasında köprü oluyor. Alo 153, 2022 yılında da vatandaşın tercih ettiği ilk numara olmaya devam etti
KOCAELİ (İGFA) -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerini tek bir numara üzerinde toplayan 153 Çağrı Merkezi, 2022 yılında toplam 1 milyon 205 bin kişiyle iletişime geçerek hizmet verdi.
54 operatör ile Kocaeli kentine hizmet veren 153 Çağrı Merkezi, talep ve önerileri ilgili birimlere bildirirken birçok vatandaşa da bilgilendirme hizmeti veriyor. 2022 yılında, hat-sefer saati bilgisi, gürültü şikâyetleri, ilaçlama gibi konularda vatandaşımızdan gelen çağrılara cevap verdi.
SOSYAL MEDYA 7/24 ÇALIŞIYOR
Teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanarak vatandaşlarla iletişimi kolaylaştırmak isteyen Büyükşehir Belediyesi, 153 numarasının yanı sıra Twitter, Facebook, İnstagram gibi sosyal ağlar üzerinden de 7/24 talep ve önerileri alıyor. 2022 yılında sosyal medya üzerinden 25 bin 500 kişi ile iletişime geçildi. Mobil uygulaması da bulunan 153 Çağrı Merkezine, Çek-İlet Kocaeli uygulaması üzerinden talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz.
Kocaeli’nin tercih ettiği ilk numara olan 153, hastane randevusu, adli konular, elektrik arıza, doğalgaz gibi kapsam dışı konularda da aranıyor. Kapsam dışı konular çağrı merkezinde yoğunluğa sebep oluyor.
-
Kocaeli'nde üst geçitlere yeni aydınlatma sistemi -
Kocaeli'nde “Engelsiz Taksi” 6 ayda 13 bin kez yola çıktı -
Gaziantep'te kültürler aynı çatı altında buluşuyor -
Ayazma RES ve Enerji Depolama projesine ÇED'den olumlu karar -
UCLG MEWA Yenilikçilik ve Gıda Sistemleri Forumu sona erdi -
Sakarya Büyükşehir sporcusu Taha, Avrupa’dan umut veren dereceyle döndü -
İtfaiyeciliğin geleceği Kocaeli’de konuşuldu -
Antalya Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak dokunuş

