YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKocaeli Salim Dervişoğlu Caddesinde 3 yeni sinyalizasyon kuruldu
Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesinde 3 yeni sinyalizasyon kuruldu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısında alınan kararla Salim Dervişoğlu Caddesine 3 yeni sinyalizasyon kuruldu.
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) mart ayı toplantısında Salim Dervişoğlu Caddesinde yaya güvenliğini sağlamak ve trafik akışını düzenlemek için 3 yeni sinyalizasyon kurulması kararı almıştı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Şube Müdürlüğünce yapılan sinyalizasyon çalışmaları kapsamında 3 noktaya yeni sinyalizasyon sistemi kuruldu.
3 SİNYALİZASYON KURULDU
Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Şube Müdürlüğünce yapılan sinyalizasyon çalışmaları kapsamında ilk sinyalizasyon kurulumu Tren Garı mevkiine yapıldı. Ekipler daha sonra KBB Hizmet Binası önü ve Marina Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü önünde sinyalizasyon sistemi kurdu. Yeni trafik ışıklarıyla birlikte yayalara daha güvenli ulaşım imkânı sağlanacak.
-
Batman Gercüş'te çocuklarla 'sağlıklı' buluşma -
Şanlıurfa Jandarması'ndan hasat sezonunda sıkı trafik mesaisi -
İstanbul'da Otokoç'a silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli yakalandı! -
Fatsa Fener Adası yeni sezonda ziyaretçilerini bekliyor -
Enerji verimliliğine 20 milyar doların üzerinde yatırım hedefi -
Başkan Genç: “Çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz” -
Batman Sason'da gençler YKS öncesi moral buldu -
İletişim Başkanlığı'nın İngilizce web sitesi blok zincirde

