YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKocaeli Kağıtsporlu Gülsen'in hedefi dünya şampiyonluğu
Kocaeli Kağıtsporlu Gülsen'in hedefi dünya şampiyonluğu
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu 21 yaşındaki Gülsen Demirtürk’ün hedefleri arasında dünya şampiyonu olmak var.
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’da 11 yıldır karate branşında spor yapan Gülşen Demirtürk, Büyükşehir’in hayatının tümü olduğunu aktardı.
Kağıtspor’da her anlamda destek gördüklerini ifade eden Demirtürk, şöyle konuştu: “Bu kulübün temelinden geliyorum. Çocukluktan itibaren burada yetiştim. Karate camiasında birçok arkadaşım var. Bizim kulübümüzün sağladığı imkânları sağlayan başka bir kulüp yok. Bu yüzden çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Yeni başlayan ya da başlamak isteyen herkese Kağıtspor’u öneriyorum. Çünkü spor gerçekten bir insanın mental ve fiziksel açıdan tamamını oluşturuyor. Kendini daha iyi hissediyorsun ve daha fazlasını istiyorsun. Kağıtspor bir sporcunun hayatına bunları fazlasıyla katıyor.” dedi.
-
Denizli’de kadın girişimcilere dijital dünyada güçlü adım -
Bilecik’te 'Avcı Operasyonu'... 10 milyon TL dolandıran çeteye baskın -
Kayseri Dünya Spor Başkentliği'ne ilerliyor -
Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyon Çayırova Belediyesi! -
Mersin’de ücretsiz eğitimle mesleki gelişim -
Adıyaman'da yangın -
Ankara Keçiören’de öğrencilere çevre ve sıfır atık eğitimi -
599 firmaya Dahilde İşleme İzni verildi

