YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli İzmit'te çocuklara doğayı tanıyor
Kocaeli İzmit'te çocuklara doğayı tanıyor
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü “Doğa Eğitim Kampüsü Projesi” kapsamında eğitim alan öğretmenler, öğrencileri ile birlikte doğayı tanımaya başladılar
KOCAELİ (İGFA) - Doğa ve insan dostu İzmit Belediyesi, farkındalık yaratan etkinliklerine hızla devam ediyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı, “Doğa Eğitim Kampüsü Projesi” kapsamında eğitim alan öğretmenler, öğrencileri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Çayırköy’de bulunan ormanlık alanı ziyaret etti.
Çocukları doğayla bir araya getirerek çevre ve doğa bilinci edindirmek, çocukların gelişimsel özelliklerine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen proje sonrasında öğretmenler, edindikleri ekolojik bilgileri çocuklara hikayelerle ve oyunlarla aktardılar. Serbest zamanda çocukların yaratıcı fikirlerini ve kendilerini ifade etme becerileri ile ilgili gözlemler yapan öğretmenler, bu imkanın kendilerine ve çocuklara sunulmasından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.
-
Kahramanmaraş'ta hayırsever polis memurundan özel öğrencilere anlamlı destek -
18 ilde nitelikli dolandırcılık ve bahise 118 gözaltı! -
Kocaeli Büyükşehir'in Antikkapısı Ramazan’da 374 bin kişiyi ağırladı -
Merkez'den 'Ödeme ve Elektronik Para Yönetmeliği'nde değişiklik... Nemalandırma uygulaması sisteme dahil edildi -
Kocaeli Büyükşehir'den ücretsiz binlerce çiçek -
Yenişehir Çevre Platformu: Gıda OSB için yer seçimi yanlış -
Başkan Tugay’dan ESHOT çalışanlarına moral mesajı -
U.S. Polo Assn., Charleston, Güney Karolina kıyılarından ilhamla 2026 İlkbahar-Yaz Küresel Koleksiyonunu tanıttı

