YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli İzmit’te Çınar Çocuk Korosu yeni dönem başvuruları başladı
Kocaeli İzmit’te Çınar Çocuk Korosu yeni dönem başvuruları başladı
Kocaeli İzmit Belediyesi, çocukların sanatsal gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Çınar Çocuk Korosu için yeni dönem başvurularını almaya başladı.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen Çınar Çocuk Korosu yeni dönem için başvurularını almaya hazırlanıyor.
İzmit’te yaşayan 7–14 yaş arası çocuklara yönelik olarak faaliyet gösterecek olan koro, çocuklara temel müzik eğitimi sunmayı ve sanatsal gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Koro için yeni dönem başvuruları 22 Aralık ve 31 Aralık 2025 tarihleri arasında alınacak.
SANATSAL GELİŞİME KATKI
Çınar Çocuk Korosu’na katılan çocuklar, müzik eğitiminin yanı sıra sahne deneyimi kazanarak özgüvenlerini de geliştirme fırsatı bulacak. Çocuklar böylece kendi dünyalarını da keşfetme yolunda önemli bir adım atacaklar.
-
Bursa Nilüfer'de yerel yönetimin sosyal projeleri DSÖ’de paylaşıldı -
Dervişoğlu’ndan NATO Zirvesi tedbirlerine eleştiri... “Türkiye, vatandaşına yabancı muamelesi yapmak zorunda değil -
Kocaeli'de Başkan Büyükakın şampiyonları ağırladı -
Sakarya'da QR akıllı duraklar hayata geçiyor -
Bursa İnegöl'den ilk yarı sağlık raporu... 5 bini aşkın hastaya ücretsiz transfer sağlandı -
Gelir Vergisi’nde ikinci taksit ödemeleri başladı... Son gün 31 Temmuz -
Bakan Gürlek: 2026’nın ilk yarısında 31 ülkeden 197 suçlu Türkiye’ye iade edildi -
İmar Yönetmeliği'nde yeni düzenleme... Asansör, bodrum kat, süs havuzu ve ofis dönüşümüne yeni kurallar

