YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKocaeli İzmit, kadın muhtarları unutmadı
Kocaeli İzmit, kadın muhtarları unutmadı
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde İzmit’teki kadın muhtarları ziyaret etti
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde kadın muhtarları unutmadı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Toplumsal Eşitlik Birimi’nden Sosyolog Burcu Öztürk ve Psikolog Kübra Şıvgın Kara, Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Aksoy, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, Alikahya Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sevgi Koyun, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Fatma Keskin, Akarca Mahalle Muhtarı Müyesser Yılmaz ve Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar’ı ziyaret ederek Muhtarlar gününü kutladı.
Ziyaretlerde, kadınların hayatın her alanında daha güçlü yer alabilmeleri adına İzmit Belediyesinin yaptığı hizmetler ile ilgili muhtarlara bilgi verildi.
Muhtarlara, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yetiştirilen çiçekler hediye edildi. Muhtarlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

