YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKocaeli İzmit Belediyesi servis bekleyen emekçilere hayırlı işler diledi
Kocaeli İzmit Belediyesi servis bekleyen emekçilere hayırlı işler diledi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sabahın erken saatlerinde işe gitmek için duraklarda servis bekleyen vatandaşlara poğaça ve meyve suyu ikram etti.
KOCAELİ (İGFA)- Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için servis ve otobüs bekleyen emekçilerle buluşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve kurmayları poğaça ve meyve suyu ikram ettiği işçilere ‘Kolay gelsin’ dileklerini iletti.
Vatandaşlar, geleneksel hale gelen bu davranışı için Başkan Hürriyet’e teşekkür etti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e Kuruçeşme programında Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Baştürk, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer, Meclis Üyesi Tuncay Aşkın ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar eşlik etti.
Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Koordinatör Hakan Yalçın, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur, Cumhuriyet Parkı’nda; Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Koordinatör Ozan Aksu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Cem Serhat Dayanç, Yenidoğan bölgesinde; Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Meclis Üyeleri Çetin Sarıca, Mehmet Baştan ve Ertuğrul Malçok, Koordinatör Devrim Bal ve STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam ise Orduevi’nde vatandaşlara poğaça ve meyve suyu ikramında bulundu.
-
Diş çürüklerine karşı önemli... Dondurma yasak değil, doğru seçim önemli -
Konutta yeni değer kriterleri... Metrekare odaklı anlayış yerini yaşama bıraktı -
Türkiye'nin eğitim modeli Avrupa Eğitim Bilgi Ağı'nda yayımlandı -
TRAM34 Aralık ayında İstanbullularla buluşacak... İstanbul Büyükşehir'den yerli raylı sistem -
Bakan Kurum dip çamuru temizliği yapılan körfeze daldı -
Türk girişimciler için 30 bin dolar ödüllü 'Sağlık Teknolojileri Yarışması' -
Çölyak hastalığı ile gluten hassasiyeti aynı şey değil -
TEK Market Tekirdağ’ın 7’nci şubesiyle Saray’da

