YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKocaeli heyeti Bulgaristan’da temaslarda bulundu
Kocaeli heyeti Bulgaristan’da temaslarda bulundu
Bulgaristan’daki soydaşlarımızla iftar programlarında bir araya gelen Kocaeli heyeti, aynı zamanda çeşitli temaslarda bulundu.
KOCAELİ İGFA- Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyet Bulgaristan’daki soydaşlarla bir araya geldi. Başkan Büyükakın, Bulgaristan’ın Kırcaali kenti, Türk Köyü Podkova ve Filibe Başkonsolosluğu’nu ziyaret ederken soydaşlarımızla iftarda buluştu. Başkan Büyükakın’a Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra Büyükşehir meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşlik etti.
FİLİBE BAŞKONSOLOSLUĞU ZİYARET EDİLDİ
Başkan Büyükakın’ın Bulgaristan’daki resmi temaslarının ilk durağı Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosluğu oldu. Başkonsolos Korhan Küngerü’yü ziyaret eden Başkan Büyükakın, anı defterini imzaladı.
Başkan Büyükakın ve ekibindekiler daha sonra TİKA tarafından yenilenen Kırcaali şehrinin kurucusu Gazi Kırca Ali’nin kabrini ve soydaşlarımızın kurban derilerini satarak, bir asır evvel yaptırdığı Kırcaali Türk Medresesini ziyaret etti.
SOYDAŞLARIMIZLA BERABER OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Filibe’nin Asenovgrad ilçesi Yeni Mahalle Köyü’nde soydaşlarla birlikte iftar açan Başkan Büyükakın, burada yaptığı konuşmada, “Ramazan-ı Şerifin huzur ve bereketini, Filibe'deki soydaşlarımızla birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Başkan Büyükakın, “Türkiye’nin büyümesine, yükselişine şahitlik ediyoruz. Bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah buradaki gençler bu yükselişe şahit olacak. Sizlerle beraber olmak, birlikte iftar açmak bizler için büyük keyif.
-
Kayseri Büyükşehir'den kentsel dönüşüm mesaisi -
Kayserililer Ali Dağı'nda buluşuyor -
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu

