YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriKocaeli Gebze'de TEM çalışması devam ediyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze ilçesindeki dev ve prestijli projelerinden biri olan, ‘Gebze TEM Otoyolu Köprüleri Bağlantı Yolları 1 Etap Projesi’ devam ediyor.
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze TEM Otoyolu Köprüleri Bağlantı Yolları 1 Etap Projesi’ne devam ediyor. Gebze’de şehir proje, son yapılan çalışmalar sonrasında iyice kendini gösterdi. Proje kapsamında yıkılıp yeniden inşa edilen Kirazpınar köprüsü tüm işleri bitmiş bir şekilde kullanıma açılırken, Yeni Tembelova Köprüsü’nün de inşa çalışmaları planlandığı gibi devam ediyor.
Proje kapsamındaki köprüler Karayolları tarafından inşa edilirken yan yol ve katılım kolları Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında 3 bin metresi güney kesiminde, 3 bin 150 metresi kuzey kesiminde olmak üzere toplamda 6 bin 150 metre yan yol inşa ediliyor. Katılım kolları ve diğer yolları ile inşa edilen yol uzunluğu 12 kilometreyi buluyor.
-
Denizli Büyükşehir kentin turizm vizyonunu Antalya’da sergiledi -
ASAT’tan turizm bölgesinde gece mesaisi -
Kütahya’da korkutan deprem -
Mersin Büyükşehir’den Âşık Veysel’e vefa gecesi -
Uluslararası Aile Sempozyumu başladı -
Yıldırım’da plastiğe fren: 31 okula arıtma, 32 bin öğrenciye matara -
Karatay’a yeni sağlık tesisleri geliyor -
Pelitli Mezarlığı’nda tel çit ve panel uygulaması

