YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli 'de Alikahya tramvayı stada doğru ilerliyor
Kocaeli 'de Alikahya tramvayı stada doğru ilerliyor
Toplam uzunluğu 3 bin 800 metre olan Alikahya Stadyum Tramvay Hattı projesinde ray betonları ile PMT ve asfalt serimi gerçekleştiriliyor .
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Alikahya trafiğini rahatlatmak ve Kocaeli Stadı’na ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı tramvay hattı projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Büyükşehir ekipleri bu kapsamda bir yandan tramvay hattının ray betonlarını dökerken diğer yandan hattın yanında yer alan yan yolun PMT ve asfalt serimini gerçekleştiriyor.
Tramvay projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı ekipleri, inşa edilen tramvay hattının yanına yapılan yan yola 2 bin ton PMT ve bin 200 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Hattın ray betonları için 700 metreküp fiberli betonun dökümü yapıldı. Ayrıca 700 metre uzunluğundaki U kanalın yapımı da gerçekleştirildi.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

