YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli Çayırova'da yollar yenileniyor
Kocaeli Çayırova'da yollar yenileniyor
Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yol yenileme çalışmalarına hız kazandırdı. 3 mahallede tamamlanan asfalt serim çalışmalarının ardından 5 sokağın yolları yenilendi.
KOCAELİ (İGFA) - İlçe sakinlerinin daha konforlu ve daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlaması adına çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Çayırova Belediyesi, Çayırova Mahallesi, Akse Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nde yolları yeniliyor. Bu bağlamda yapılan çalışmalar kapsamında Çayırova Mahallesi’nde 5206. ve 5212. Sokak’ta eski asfaltların kazınmasının ardından yeni asfalt serimi gerçekleştirildi ve yollarda oluşan deformeler yenilenerek giderilmiş oldu. İki sokakta yapılan çalışma kapsamında toplamda 450 ton asfalt kullanıldı.
Çayırova Mahallesi’nde yapılan çalışmaların ardından Atatürk Mahallesi’ndeki 369. ve 346. Sokak’ta çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinleri tarafından sıklıkla kullanılan iki sokakta da yenileme çalışmasını tamamlayarak, yolları daha konforlu hale getirdi. Fen İşleri Müdürlüğü’nün planlanan çalışmaları kapsamında Akse Mahallesi’nde yeni açılan ve PMT serimi gerçekleştirilen 456. Sokak’ta asfalt serimi de tamamlandı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Ulaşım kalitesini artırmak, vatandaşlarımıza daha konforlu ve güvenli yollar sunmak amacıyla üstyapı çalışmalarımız planlı şekilde devam etmektedir” dedi.
-
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar

