YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli Çayırova’da Doğa Madencilik Lisesi yükseliyor
Kocaeli Çayırova’da Doğa Madencilik Lisesi yükseliyor
Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Şekerpınar’da yapımı devam eden Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaatında incelemeler gerçekleştirdi.
KOCAELİ (İGFA) - Kaba inşaat çalışmaları devam eden şantiye alanında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Eğitime yaptığımız her yatırımın geleceğimize yapılan en büyük yatırım olduğuna inanıyor, Çayırova’mızı yarınlara hazırlamaya kararlılıkla devam ediyoruz” dedi.
Eğitime büyük önem veren ve bu doğrultuda ilçede birçok projeyi hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin girişimleriyle ilçeye kazandırılan, Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Şekerpınar Mahallesi’nde tam donanımlı olarak inşa edilecek ve şu anda betonarme kaba inşaat çalışmalarının süratle devam ettiği inşaat alanında yetkililerden bilgi alan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi proje hakkında, “Talebimiz ve girişimlerimiz sonucunda hayata geçirilen, ilçemizin eğitim altyapısını güçlendirecek, çağın ihtiyaçlarına uygun ve tam donanımlı Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
24 DERSLİK VE TAM DONANIMLI ATÖLYELER
24 derslik olarak inşa edilecek ve otomasyon atölyeleri, fiziki imkanlarıyla, Çayırovalı gençlerin diledikleri meslek alanında güzel bir eğitim almasına olanak sunacak Çayırova’nın yeni meslek lisesinin en kısa sürede tamamlanarak, eğitim-öğretimin hizmetine sunulması amaçlanırken, konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Eğitime yaptığımız her yatırımın geleceğimize yapılan en büyük yatırım olduğuna inanıyor, Çayırova’mızı yarınlara hazırlamaya kararlılıkla devam ediyoruz. Yeni meslek lisemiz Çayırova’nın eğitim altyapısını güçlendirecek” ifadelerini kullandı.
-
GA-ASI ve INTEC Group, ILA Berlin’de mutabakat zaptı imzaladı -
Muğla’nın geleceği masaya yatırıldı -
Manisa’da Sivil Katılım Zirvesi düzenlendi -
Kütahya’da el sanatları kursiyerlerinden yıl sonu sergisi -
Erdoğan: Protürk ile kritik ilaçlar artık ülkemizde üretilecek -
Ağrı'da sosyal yardım kuyruğu! Halkbank’a acil önlem çağrısı -
Manisa'da 5 mahalleyi bağlayan yol baştan sona yenilendi -
Konya'da 1.800 öğrenci mezuniyet coşkusunu yaşadı

