YAŞAM
YAŞAM HaberleriKocaeli Başiskele'de gönüllere dokunan konser
Kocaeli Başiskele'de gönüllere dokunan konser
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk tasavvuf müziğinin usta bestekârı Amir Ateş’i konuk etti. Başiskele Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde Tasavvuf Müziği Topluluğu ile birlikte sahne alan Ateş, seslendirdiği eserleriyle dinleyenlere manevi bir yolculuk sundu.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini kültür ve sanatla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türk tasavvuf müziğinin usta bestekârlarından Amir Ateş, Kocaelililer ile anlamlı bir konser etkinliğinde bir araya geldi.
Başiskele Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programda Amir Ateş’e Tasavvuf Müziği Topluluğu eşlik etti. Ramazan ayının ruhuna uygun eserlerin seslendirildiği gecede katılımcılar, ilahi ve tasavvuf musikisinin seçkin örnekleriyle unutulmaz bir manevi yolculuğa çıktı.
RAMAZAN’A YAKIŞAN KÜLTÜR SANAT PROGRAMI
Türk musikisinin önemli isimlerinden biri olan Amir Ateş’in güçlü yorumuyla hayat bulan eserler, salonu dolduran sanatseverler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle dinlendi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayına özel hazırladığı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen konser, hem tasavvuf musikisinin zengin mirasını hatırlattı hem de katılımcılara manevi atmosferi derinden hissettiren özel bir gece sundu. Kocaelililer, Ramazan ayı boyunca kent genelinde düzenlenen etkinlikler ile kültür ve sanatla iç içe olmaya devam edecek.
-
Gelişim Üniversitesi’nde Kariyer ve Sağlık buluşması -
Trabzonlulardan TBMM Başkanı Kurtulmuş'a tarihi teşekkür -
Çorum Belediyesi’nden Polis Haftası ziyareti -
Antalya Kaleiçi’nde 10 kilometrelik kanalizasyon hattı temizlendi -
Bir Şehir Bin Derslik Bursa projesi tanıtıldı -
TSK’ya yeni nesil yerli sistemler... TB-3 SİHA ilk kez envanterde -
Eskişehir'de Mihalgazili kadınlar Başkan Ünlüce ile buluştu -
Manisa’da İsmail Altunsaray ile türkü dolu gece

